Nieuwnodig


Oud & Nieuw

Dit heeft geloof ik iets met tijd te maken, tijd die voorbij is en tijd die gaat komen. Achterom kijken? Maar zeker vooruit! Een hoopvolle toekomst Jeremia 29:11. 1. Tijd is naar vele het twee na kostbaarste wat je bezit op aarde.

Volgens Einsteins speciale relativiteitstheorie uit 1905 stelt dat de tijd relatief is en verandert wanneer we in beweging zijn. Anderen vinden tijd een illusie, weer anderen: het startpunt en finish punt van leven ligt op één en het zelfde moment dus tijd bestaat eigenlijk niet, tijd is geschapen door God die buiten de tijd staat en zo ook erin.

Maar een ding staat vast, De tijd tikt door,..en voor dat je het weet is het,.. DONG DONG,..precies , twaalf uur op oudjaarsavond en is het nieuwjaar! Het leek ons weer leuk om er even tussen uit te gaan en een mooie, toffe en een gezellige tijd met elkaar te hebben.

Oud&NieuwWeekend:
Dit extra lange weekend van 2020 van 3 (a 4) nachten ((28dec) 29 dec t/m 1 jan (2 jan)) gaan we er even lekker tussenuit.  Om een
gezellige tijd te beleven met elkaar. En wat is er dan lekkerder om de natuur om je heen te hebben. Of sterker nog, er midden in te zitten? Genieten van de natuur, lekker uit te kunnen waaien of je energie er kwijt te raken met Mountainbiken/wandelen of er juist nieuwe energie op te doen :) Dit kan allemaal dit lange weekend en nog veel meer.

Na een activiteit lekker met een wijntje, chocomel of een thee-tje gezellig na genieten in de locatie.
Of een speciaal biertje drinken aan onze bar en gezellig na te kletsen. Waar we dit jaar naar toe gaan,..? dit wordt ergens in oktober bekent gemaakt. Er kan al wel gezegd worden dat het een uniek weekend gaat worden. Het is dit jaar een extra unieke omgeving,..maar dit mag jij zelf beoordelen. Dus nog eventjes geduld, dan wordt er meer bekent gemaakt.  Een ding staat zeker vast, je kunt er sporten, dus vergeet je wandelschoenen en sportkleding niet vast klaar te leggen.

We maken weer een dynamisch programma, maar uiteraard ben je hierin vrij om hier wel of niet aan mee te doen. Er zijn in het gebied waar we dit jaar naar toe gaan plenty aan mogelijkheden. Gaat een mooi, en gezellige tijd worden!

Oudejaarsavond wordt ook weer op een speciale wijze ingevuld. En rond 12h zullen we de champagne kurken in
de rondte knallen.

voor meer info zie facebook groep
Heb je geen facebook, stuur dan even een mailtje naar Nieuwnodig@gmail.com

NieuwNodig Team2020

Het nieuwnodig weekenend is een christelijk event, je hoeft niet gelovig te zijn maar dit wel weten te respecteren.
Wij vinden het fantastisch om deze week met elkaar te kunnen delen en met elkaar een toffe tijd te hebben.

#NieuwNodig #Oud&Nieuw #VanOudNaarNieuw #OudDaarNieuwHier #Christelijk #YoungProfessional #Professionals christelijk oud en nieuw feest