nieuwsbrief2412

Wintersport | 2024 | 03-10 Feb

Een mooie en een bijzondere week beleven in de sneeuw.
Ben jij er bij dit seizoen!

Even een selffy en door naar de volgende top piste. Want in het gebied Les3Valées heb je meer dan 600km aan piste. We zitten in een top accommodatie naast de piste, dus “bindt” die latten maar onder!

Wintersport 2024 | 03 – 10 februari

Ski gebied Les Trois Vallées

Christelijke Young-, en mid career professional

Leeftijd ca. 22 t/m 49 jaar

INSCHRIJVEN
Maak kant op dit sport horloge samsung galaxy watch5 40mm LTE.  
Telefoon kun je in het chalet laten, want met deze telefoon kun je bellen. Handig toch! Hoe maak jij kans op dit horloge? Door je zelf op te geven, of deze e-mail door te sturen en als die persoon zich opgeeft en ook jou naam opgeeft maken jullie beide kans op dit horloge. Of door te sturen via de “nodig iemand uit” link. Hoe vaker je mee doet hoe meer kans je maakt!
Nodig iemand uit !

Wintersportweek

De Sneeuwnodig sneeuwweek is een gezellige en een unieke week om met elkaar mee mogen te maken. Kom je alleen, dan is dit geen probleem. Er heerst een open sfeer en je maakt makkelijk contact. Ca. 95% van de mensen die mee gaan is single.Dus er bestaat ook een kans dat je iemand ontmoet. Je zal niet de eerste zijn! Ben je nog nooit op wintersport geweest? Wees gerust, je bent niet de enige. Elk jaar gaan er mensen mee die voor het eerst gaan wintersporten. Het vervoer wordt ook door ons gecoördineerd.Bij het invullen van het inschrijfformulier zal dit duidelijk worden.

Sneeuwnodig is een christelijk initiatief. Je hoeft niet christelijk te zijn maar dit wel weten te respecteren.

>>> Opgeven <<<
Instagram
Facebook
Website
Email

nieuwsbrief221105

Nieuwsbrief met o.a.: -Wintersport; -Oud en nieuw weekend; – winterzeilen; – sinterklaas …   Tirol, here we come! Na een aantal jaren […]