Wintersport

Wintersport-SneeuwWeek

De Sneeuwnodig sneeuwweek komt er weer aan! Er wordt achter de schermen hard gewerkt om er ook dit seizoen weer een top week van te met elkaar. De Sneeuwnodig wintersportweek is altijd weer een super gezellig en een  bijzonder toffe week om met elkaar mee te mogen maken. We gaan buiten de school vakanties om de lange wachtrijen voor de liften te vermijden. We gaan weer een mooie week met elkaar beleven.  Een week die je mee wilt maken. Ben jij er ook bij? 
We hebben voor het komende wintersport seizoen weer een top locatie naast de piste op een top en unieke plek in een super wintersport gebied.

 

Wintersport-SneeuwWeek | 2024

When: 3 t/m 10 februari

Where: Les Trois Vallées – Frankrijk

Who: Christelijke Young Professionals, leeftijd  ca. 22-49jaar (focus groep)

How: Schrijf je in en maak deze week met ons mee!.

incl.: accommodatie, skipas 6dagen, opgemaakt bed+handdoek, algemene boodschappen*, wifi,  boekingskosten, schoonmaakkosten, toeristen belasting
excl.: Ski/Snowboard materiaal, eventuele verzekeringen, 1x avond diner, vervoer (zie vervoer)
* algemene boodschappen gebaseerd op histories verbruik, 

 

INSCHRIJVEN

 


Ski gebied: 

Les Trois Vallées– Frankrijk is het gebied waar we dit jaar naar toe gaan. Het gebied van de indrukwekkende cijfers! In dit skigebied is het groot, groter, grootst. De Franse skireus is het grootste aaneengesloten skigebied ter wereld. De pistes liggen tussen tien verschillende dorpen die allemaal hun eigen identiteit hebben. Les Trois Vallées is het gebied voor de onverzadigbare kilometervreter. is een van de beste aangeprezen skigebied die er is.

Er is enorm veel variatie – In Les Trois Vallées hoef je niet bang te zijn voor eentonigheid, de keuze aan pistes is enorm. Of je glooiende pistes zoekt tussen de bomen of hooggelegen afdalingen met een ongekend uitzicht… hier vind je alles. Voor geoefende skiërs is het op een dag (goed doorskiën!) mogelijk om alle dorpen van het skigebied aan te doen, le Grand Tour des Trois Vallées. Het gebied heeft zoveel keuze aan pistes dat iedereen hier zijn hart kan ophalen. Naast de pistes zijn ook de off-piste mogelijkheden onbeperkt.

 

Ben je een beginner of nog niet z’n goede skier, no worries. Met zoveel pistes en zoveel bergen is Les Trois Vallées een skigebied voor iedereen. Dankzij het feit dat je overal kunt komen met relatief eenvoudige pistes is dit skigebied in principe ook geschikt voor beginnende wintersporters. Maar voor een beginner is het gebied wel groot (de basis skipas zou voldoende kunnen zijn). Echte beginners zullen in kleinere groepjes samen lessen en skiëen  Verder vinden freestylers genoeg snowparks om hun kunsten te vertonen, op elk niveau. En voer de tour fanaten,..alle toppen op een dag moet kunnen. Ga jij de uitdaging aan?

Accommodatie:

We hebben dit jaar naast het unieke wintersport gebied ook een weer een gezellige en mooie unieke ruime locatie geregeld op een top plek! Je kunt deze wintersport nagenoeg weer de piste op rollend de piste op.  De accommodatie bevindt zich boven de hoogte van ca 1800meter.  
Na het skiën/boarden is er tijd voor relaxing bij openhaard met een theetje of warme choco. Of een sauna pakken behoort tot de mogelijkheid.

Vervoer:

We rijden met eigen auto’s, het vervoer wordt vanuit ons gecoördineerd. Als we gebruik maken van een bus(je) dan zullen we dit in overleg met jou doen. Bij het opgeven kun jij je voorkeur ook opgeven. Je kunt zelf ook zelf kiezen om gebruikte maken van vliegen/openbaar vervoer.
Ook zal het de eigen ski’s en board over de autos verdeeld worden. Ook worden hiervoor skiboxen gehuurd om dit mogelijk te maken.

Algemeen over de week

Deze sneeuwweek is een enorm gezellige week. Mocht je alleen komen dan is dat geen probleem. We zijn een open groep en je maakt gemakkelijk contact. ca. 90% is single die mee gaan, en er is kans dat je iemand ontmoet. Want dit komt vaak voor dat mensen hier elkaar vinden, mooi hey :). Het is een mooie en een gezellige top week, quality time! Zou zeggen geef je op en ga mee. En kom ook nieuwe mensen leren kennen.

 

De Sneeuwnodig sneeuw week is een christelijk innitiatief, je hoeft niet gelovig te zijn maar dit wel weten te respecteren. Wij vinden het fantastisch om deze week met elkaar te kunnen delen en met elkaar een toffe tijd te hebben.
De christelijke wintersport voor nieuwe ontmoetingen en verbinding.


Christelijke vakantie. hoger opgeleiden . young professional christelijk nieuwe mensen leren kennen. christelijke singel reis, christelijke singel reizen Christelijke wintersport Faith & Fun – WintersportChristelijke wintersport, christelijke vakantie, christelijke vakantie in de sneeuw, Christelijke Skivakantie,christelijke single reizen,Christelijke wintersport vakantie,Christelijke wintersport groepsreis,christelijke wintersport reis,Christelijke wintersport hoger opgeleiden,christelijke hoger opgeleiden wintersport vakantie Christelijke groepsreis,christelijke sneeuwweek,christelijke sneeuwweek wintersport,christelijke skivakantie,christelijke single ski vakantie,single groepsreis,christelijke snowboard groep
christelijke ski groep,wintersport voor de christelijke, single groepsreis wintersport,single reis,vrijgemaakte wintersport,wintersport voor de vrijgemaakte,wintersport vakantie single groepsreis, single groeps reis wintersport,wintersport frankrijk,wintersport 2024,skivakantie 2024
wintersport 2023,ski vakantie,skivakantie frankrijk,wintersport vakantie,wintersport frankrijk 2023,skivakantie 2024,ski vakantie 2023,wintersport winterberg,winterberg sneeuw,wintersport vakantie oostenrijk,skivakantie winterberg,wintersport vakantie 2023, winterberg skivakantie, frankrijk wintersport,wintersportvakantie 2023,wintersport winterberg 2023,wintersport boeken 2023
winterberg wintersport,skivakantie frankrijk 2023,sneeuw vakantie
ski vakantie 2024. wintersport voor de gelovige sportiveling