Wintersport

Wintersport-SneeuwWeek

De wintersport Sneeuwnodig sneeuwweek komt er weer aan.! Er wordt achter de schermen alweer hard gewerkt om er ook dit seizoen weer een top week van te kunnen maken in de sneeuw met elkaar. De Sneeuwnodig wintersportweek is altijd weer een super gezellig en een  bijzonder toffe week om met elkaar mee te maken. We gaan buiten de school vakanties, om de lange wachtrijen voor de liften te vermijden. We gaan weer een mooie week met elkaar beleven. En merk op dat 14 februari in de week valt, en dat kan natuurlijk niet helemaal ongemerkt voorbij gaan, toch? Een week die je mee wilt maken. Ben jij er ook bij? Inschrijving is geopend.

 

Wintersport-SneeuwWeek | 2023

When: 11 t/m 18 februari

Where: Oostenrijk, Zillertal

Who: Christelijke Young Professionals & Professionals, leeftijd  ca. 22-49jaar

How: Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

incl.: accommodatie, skipas 6dagen, lakenset, handdoeken set, sauna, zwembad, toeristen belasting, algemene boodschappen*, wifi, opgemaakt bed, schoonmaakkosten
excl.: Ski/Snowboard materiaal, eventuele verzekeringen, 1x avond diner, vervoer (zie vervoer)
* algemene boodschappen gebaseerd op histories verbruik.

We hebben voor het komende wintersport seizoen weer een gezellige accommodatie in een super mooi skigebied in Oostenrijk op een top locatie.

Ski gebied: 

Voor het komende seizoen is gekozen voor het gezellige Oostenrijkse skigebied Zillertal (Tirol). Met de bekende plaatsen die in dit gebied liggen zoals o.a. Gerlos, Königleiten en Mayrhofen.
Zillertal bestaat uit 5 gebieden die dicht bij elkaar liggen. Wij zitten in het gebied Zillertal Area met 146km aan piste en pistes tot een hoogte van 2500m. Totaal zillertal heeft ca. 450km aan piste.
Om eventueel bij de andere ski gebieden te komen kan gebruik gemaakt worden van de de skibussenen en de handige zillertalspoorlijn zijn gratis te gebruiken met de skipas.
Het wintersport gebied is een ideale mix voor zowel de startende-, als de ervaren wintersporter.

Accommodatie:

We hebben weer een mooie en een gezellige plak kunnen regelen voor dit wintersport seizoen. De accommodatie bevindt zich op een hoogte van ca 1000meter. We zitten ca. 350m van de skibus halte vandaan welke ons naar het skigebied brengt. Na het skiën/boarden is er tijd voor relaxing. Dit kan dan bij de openhaard of speksteenkachel (er zijn mensen die dit een knuffelmuur noemen), een sauna doen of het zwembad in te duiken.

 

Vervoer:

We rijden met eigen auto’s, het vervoer wordt vanuit ons gecoördineerd. Als we gebruik maken van een bus(je) dan zullen we dit in overleg met jou doen. Bij het opgeven kun jij je voorkeur ook opgeven. Je kunt zelf ook zelf kiezen om gebruikte maken van vliegen/openbaar vervoer.

 

Algemeen over de week

Deze sneeuwweek is een enorm gezellige week. Mocht je alleen komen dan is dat geen probleem. We zijn een open groep en je maakt gemakkelijk contact. ca. 90% is single die mee gaan, en er is kans dat je iemand ontmoet. Want dit komt vaak voor dat mensen hier elkaar vinden, mooi hey :). Het is een mooie en een gezellige week, quality time! Zou zeggen geef je op en ga mee. En kom ook nieuwe mensen leren kennen.

 

De Sneeuwnodig sneeuw week is een christelijk innitiatief, je hoeft niet gelovig te zijn maar dit wel weten te respecteren. Wij vinden het fantastisch om deze week met elkaar te kunnen delen en met elkaar een toffe tijd te hebben.

 

 

 

christelijk nieuwe mensen leren kennen.