Wintersport

Wintersport-SneeuwWeek

De wintersport Sneeuwnodig sneeuwweek komt er weer aan.! Er wordt achter de schermen alweer hard gewerkt om er ook dit seizoen weer een top week van te kunnen maken in de sneeuw met elkaar. De Sneeuwnodig wintersportweek is altijd weer een super gezellig en een  bijzonder toffe week om met elkaar mee te maken. We gaan buiten de school vakanties, om de lange wachtrijen voor de liften te vermijden. We gaan weer een mooie week met elkaar beleven. Een week die je mee wilt maken. Ben jij er ook bij? Inschrijving is geopend.

Wintersport-SneeuwWeek | 2022

When:      12 t/m 19 maart

Where:      Frankrijk, Paradiski

Who:        Christelijke Young Professionals & Professionals, leeftijd  ca. 22-49jaar

How: geef je op en beleef deze mooie week met ons mee!

incl.: Accommodatie, skipas, toeristenbelasting, sauna, wellness area, zwembad, algemene boodschappen*, wifi, opgemaakt bed, handdoeken set.   
excl.: Ski/Snowbaord materiaal, eventueel verzekering, vervoer*, 1x avond diner
*algemene boodschappen gebaseerd op histories verbruik. Vervoer: zie vervoer

 We hebben voor het komende wintersport seizoen een gezellige accommodatie in een super groot skigebied op en toplocatie. Ook dit jaar zitten we weer dicht bij de piste en liften, zodat je niet eindeloos hoeft te ploeteren om bij de piste te komen.

Ski gebied:

Voor het komende wintersport seizoen is nog een keer gekozen voor een van de grootste ski gebieden, Paradiski. Met 425km aan pistes en ligt tussen de 1250 en 3250 meter. Dus je skied/board altijd boven de 1km :). Het is een breed georiƫnteerd gebied, zowel voor de starter als voor de gevorderden en ver gevorderder wintersporter.

Accommodatie:

We hebben weer een mooie en een gezellige plek kunnen regelen voor dit wintersportsport seizoen. Als je niet van lopen houdt dan bof je, want we zitten dichtbij de piste/skilift af ca. 75/100m. De accommodatie bevindt zich op een hoogte van ca. 1950meter. Een ideale combinatie voor een mooie start van de wintersport. Na het skien is er tijd voor relaxing. En wat is er dan gezelliger om dit bij een openhaard vuurtje te doen, de sauna in te gaan of het zwembad. En als dat niet genoeg is kun je de wellness area in duiken.

Vervoer:

We rijden met eigen auto’s, het vervoer wordt vanuit ons gecoƶrdineerd. Als we gebruike maken van een bus(je) dan zullen we dit in overleg met jou doen. Uiteraard kun je ook zelf kiezen om gebruik te maken van vliegen/openbaar vervoer.

Algemeen over de week

Deze sneeuwweek is een enorm gezellige week. Mocht je alleen komen dan is dat geen probleem. We zijn een open groep en je maakt gemakkelijk contact. ca. 90% is single die mee gaan, en er is kans dat je iemand ontmoet. Want dit komt vaak voor dat mensen hier elkaar vinden, mooi hey :). Het is een mooie en een gezellige week, quality time! Zou zeggen geef je op en ga mee.

Het Sneeuwnodig sneeuw week is een christelijk innitiatief, je hoeft niet gelovig te zijn maar dit wel weten te respecteren. Wij vinden het fantastisch om deze week met elkaar te kunnen delen en met elkaar een toffe tijd te hebben.

christelijk nieuwe mensen leren kennen.

deze wintersport vakantie is bedoelt voor de christelijke hoger opgeleide HBO-er WO-er